Veerdijk 26 - 1531 MS Wormer
Tel: 075 - 6406309
Email: info@watersportcentrum-wormer.nl

Welkom Boten en Motoren Info / Openingstijden Diversen

SUZUKI MARINE is sinds 2008 marktleider in Nederland.

Ook dit jaar weer een geslaagd sinterklaas feest!

Suzuki Marine tiende jaar op rij populairste buitenboordmotor-merk van Nederland

Suzuki Marine was vorig jaar voor het tiende opeenvolgende jaar marktleider in Nederland. Hiermee behaalde Suzuki Marine een marktaandeel van 28%, bijna een derde van de markt. “Dat is niet voor niks”, aldus Geordy Bloem, General Manager Sales & Network. “Suzuki-buitenboordmotoren zijn licht van gewicht, zeer betrouwbaar, zuinig en stil, en leveren ongelofelijk veel power.” Een ander belangrijk pluspunt van de buitenboordmotoren van Suzuki is dat de gebruikskosten ervan laag zijn, vervolgt Geordy. “En dat spreekt watersporters aan. We zijn er heel trots op dat Suzuki Marine al tien jaar het populairste buitenboordmotor-merk van Nederland is. Het is een blijk van klantwaardering waarmee onze passie en gedrevenheid, inclusief die van de dealerorganisatie, beloond wordt. Het motiveert ons om nog beter te presteren en nog innovatiever te werk te gaan. Op die manier kunnen we de klant optimaal blijven bedienen.” Sterke dealerorganisatie Het marktleiderschap van Suzuki Marine is voor een belangrijk deel te danken aan de sterke dealerorganisatie. De dealers zijn in staat de klant op juiste wijze te informeren en adviseren. Daarbij speelt ook het innoverende karakter van de buitenboordmotoren een grote rol. De Suzuki DF350A is een van de producten die een innovatieprijs gewonnen heeft, namelijk de NMMA Innovation Award 2017. Dit is al het negende model van Suzuki dat is voorzien van deze innovatie-award. Suzuki Marine blijft innoveren De jaarcijfers worden zoals gebruikelijk een halfjaar na het afgelopen jaar bekendgemaakt. De uitstekende resultaten van Suzuki Marine zijn extra opmerkelijk omdat 2017 niet een geweldig mooie zomer kende. De verwachtingen voor dit jaar zijn dan ook hoog. “We blijven innoveren om ons marktleiderschap te beklijven. We investeren in ons merk en in de dealerorganisatie en gaan de toch al brede line-up nog verder uitbreiden”, besluit Geordy.

Vianen, juli 2018

Laatste nieuws

Suzuki heeft haar snelste en meest krachtige buitenboordmotor onthuld in Miami. De DF350A zit boordevol uitzonderlijke innovatieve technieken zoals Dual Prop, Dual Injection en een extreem hoge compressieverhouding. Samen met een volledig nieuw compact en lichtgewicht design, is Suzuki wederom toonaangevend in de markt.

Nieuw

His Watersport in samenwerking met Watersportcentrum Wormer! Sinds begin oktober 2016 is Pim Bakker gestart met zijn onderneming His Watersport binnen Watersportcentrum Wormer. Pim is te bereiken op tel: 075-6424988

Watersportcentrum Wormer is meer dan alleen een watersportcentrum. Wij gaan verder.


We hebben in de afgelopen tijd bijzonder gemotiveerd gehandeld om dit imago te kweken. Onze deskundige medewerkers hebben maar één opdracht: u in alle opzichten te ondersteunen met persoonlijke service, snelle dienstverlening en technisch vakmanschap. Tevens wordt er rekening gehouden met de milieu-aspecten die bij de pleziervaart komen kijken.

Onze boten zijn geproduceerd volgens CE-norm en onze motoren voldoen aan de Euro 1 eisen.

Onze vestiging in Wormer heeft een fantastische locatie direct aan de Zaan.

In onze 500 m2 showroom vindt u vele merken en modellen in verschillende prijsklassen. Een van onze vertegenwoordigers adviseert u graag met het maken van de voor u juiste keuze. En in het geval dat de boot, motor of hetgeen wat u zoekt niet op voorraad is, zijn wij te allen tijde bereid deze voor u te zoeken. Wij zijn ook dealer van Tecnautic watersportaccessoires, Jobe waterfun Artikelen en Marlin trailers.

Kijk ook even bij de links op de Links pagina.

Bij reparatie en dergelijke kunt u te allen tijde plaatsnemen aan onze gezellige bar voor een kopje koffie, thee of fris terwijl u wacht.

Ed Sijbrandij.